29 Mayıs 2014 Perşembe

Bugün Günlerden SoFood! (Yemek Tarifi Paylaşım Uygulaması)


Bugün günlerden SoFood! Eşim ve arkadaşı fikrini benim ortaya attığım bir uygulamayı uzun uğraşlar sonunda (Bulut ve Mete'ye rağmen) geliştirerek hayata geçirdiler bugün.Umarım herkesin işine yarayacak bir paylaşım alanı olur.



SoFood yemek tariflerinizi paylaşmak için kolay ve eğlenceli yol sunan bir uygulamadır. Yapmış olduğunuz yemeklerin fotoğraflarını çekip arkadaşlarınızla ve diğer SoFood kullanıcılarıyla kolayca paylaşabilir, tariflere yorum yapabilir, geniş bir hayran kitlesi elde ederek popülaritenizi arttırabilirsiniz.
Paylaşmak çok kolay!
Tarif ekle bölümünden yemeğinizin fotoğrafını çekip, başlık ve dilerseniz tarif detaylarını ekleyerek 30 saniye içerisinde hünerlerinizi herkesle paylaşabilirsiniz.

Favorilerinize ekleyin!
Diğer kullanıcıların tariflerini favorilerinize ekleyerek, kendi yemek listenizi oluşturabilir, "Bugün ne pişirsem?” derdinden kurtulabilirsiniz. Hem de arkadaşlarınızın yeni tariflere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Yorum yapın!
Verilen tarifi beğendiniz mi? Geliştirip daha lezzetli hale mi getirdiniz? O zaman hemen yemek tarifine yorum yapıp tarif sahibine yardım edin.

Facebook’ta paylaşın!
Sizin sevdiğiniz yemek tariflerini, fotoğraflarını herkes görsün. Tarifleriniz size saklı kalmasın.

Geniş yelpaze’de tarif bulun!
Karnıyarık, hünkar beğendi, mantı, yaprak sarması, kebap gibi geleneksel Türk yemeklerinden İtalyan,Fransız,Çin,Japon mutfağı gibi dünya mutfaklarına, sütlü tatlılardan kurabiye,poğaça,börek ve pasta tariflerine kadar her tarife kolayca ulaşın.

Arama yapan kullanıcılara tariflere ulaşmakta kolaylık sağlayın!

Tarif açıklaması kısmına hashtag(#) ekleyerek tariflerinizde yeni anahtar kelimeler oluşturabilir, aramalarda diğer kullanıcılara kolaylık sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...